П'ятниця, 17/05/2024, 06:07:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід | Додати в закладки
Меню сайту
Пошук на сайті


Друзі сайту
АлПласт - Жалюзі, ролети тканинні, москітні сітки, алюмінієві балкони, підвіконня, двері броньовані, ролокасети
zaluzi.at.ua - Жалюзі Львів вертикальні і горизонтальні, День-Ніч, ролокасети
Настоящие сиамские кошки
Ролети тканинні, ролокасети, день-ніч
Вікна металопластикові Львів, підвіконня
Продаж комерційної нерухомості Львів
Тернопільський довідник
Безкоштовний katalog
moskitnasitka.at.ua - Москітні сітки: рамні, рулонні, дверні
Каталог сайтов деловой тематики
Наше опитування
Що б Ви хотіли бачити на сайті додатково?
Всього відповідей: 298

Головна » 2009 » Червень » 27 » Питання кар'єри: що потрібно знати бізнесменові-початківцю
Питання кар'єри: що потрібно знати бізнесменові-початківцю
14:49:34

Питання кар'єри:

що потрібно знати бізнесменові -початківцю

 


Прийняти рішення про звільнення з роботи з метою розпочати свій бізнес непросто. Головне в цій справі - особистісна та емоційна підоснова питання, а зовсім не його економічна сторона. Підприємництво - це не просто заробіток, це інший спосіб життя. 

Перша річ, про яку варто подумати, це чи справді ви хочете піти з роботи. 

Подумайте про наступне: 

У багатьох випадках людям легко визначити, що вони роблять. Можна бути бухгалтером, медсестрою і водієм автобуса. Коли хтось запитує «Ким ви працюєте?», можна дати чітку, зрозумілу відповідь. 

Важко змиритися з тим, що вчора ви були успішним менеджером з продажу, а сьогодні ви власник бізнесу, змушений постійно боротися за своє існування. 

Робота займає значне місце в нашому житті. Після того, як ви закінчує університет, у вас не так багато можливостей для того, щоб зустрітися з новими людьми. Більшість людей має близьких друзів серед колег, або просто «робочих» друзів, і розставання з ними може пройти досить важко. 

Робота створює структурований, зручний спосіб життя. У вас є чіткий робочий графік, відпустка і зарплата. Коли ви починаєте працювати на себе, подібного роду структура перестає існувати. 

Більше немає того, що ви йдете з дому о восьмій ранку, а з роботи в п'ять вечора з думкою «ок, те, що я не зробив сьогодні, я зроблю завтра». 

Після того, як ви визначилися з тим, за чим ви не будете скучити, кинувши роботу, вам потрібно зрозуміти, чи буде прийняття рішення про заснування свого бізнесу правильним для вас. 

Це може бути мрією, це може бути що-то, що, як вам здається, варто зробити для того, щоб поліпшити своє життя, але якщо у вас немає деяких якостей, перерахованих нижче, вам доведеться подолати дуже складний шлях. 

З першого дня, коли ви почнете працювати над своїм бізнесом, ви будете приймати рішення. Починаючи з того, як буде називатися ваша компанія, закінчуючи тим, з яким постачальником ви будете працювати, і чи наймати вам співробітників. Вам доведеться прийняти ці та інші рішення. 

Важливим питанням є розміщення реклами. Який бюджет Ви виділете на рекламу така віддача й буде. Але не потрібно бездумно викидати усі накопичені гроші скуповуючи бігборди по всьому місту чи навпаки замовити "рекламу" за 50 грн на місяць і сподіватися, що зараз до Вас стануть черги. Якщо вже хочеться недорогої, але дієвої реклами, то можете спробувати рекламу в інтернеті (банери, каталоги фірм). У Львові пропонують багато видів реклами, але найефективнішою залишається реклама у газетах. Серед Львівських рекламних газет лідером є газета реклами та оголошеннь "Ваш магазин". Цю газету купують усі, хто має гроші і хоче щось придбати. А для тих людей, які не купують, чи рідко купують є газета "Салон" - безкоштовна газета з великою програмою ТБ, яка розповсюджується по усім поштовим скринькам Львова, а також, віднедавна, й на область.

На рекламі не потрібно економити. Вона як відомо - РУШІЙ ПРОГРЕСУ.


По мірі того, як ваш бізнес буде розвиватися, вам доведеться приймати все більше і більше рішень, які можуть як зашкодити, так і сприяти розвитку вашої компанії. Коли ви - голова компанії, ви не можете змусити когось іншого прийняти рішення за вас, щоб зняти з себе відповідальність. Ви повинні відчувати себе в цій ролі комфортно. 

Багато людей кажуть, що ризик для них прийнятний, але здатність справлятися з наслідками - куди важливіше, ніж готовність ризикувати. 

Так, якщо ви вирішите вкласти всі свої заощадження в свій бізнес, тому що «це того варте», ви повинні бути готові до того, що ви можете втратити всі свої гроші, якщо все піде не так, як ви задумали. Я не кажу, що створивши свій бізнес, ви втратите всі свої гроші, але до 90% ймовірності успіху завжди додається 10% вірогідності невдачі. І з цим доведеться миритися. 

Вам потрібні гроші. Почати свій бізнес з невеликою сумою грошей в кишені можливо, але для того, щоб домогтися успіху, гроші вам обов'язково потрібні. 

Існують програми, що дозволяють вам знайти гроші на перший час, закупити товар, знайти покупців - але деякі накопичення «про всяк випадок» необхідні. 

Якщо ви хочете продовжити працювати паралельно зі створенням нового бізнесу, вам буде потрібно менше. Але якщо ви маєте намір годувати свою сім'ю, займаючись тільки своїм бізнесом, вам неодмінно знадобиться певна сума накопичень, в усякому разі, доти, поки ваш бізнес не почне приносити прибуток. Останнє, про що ви повинні хвилюватися, починаючи свій бізнес, - це виплата іпотеки. 

Планування дуже важливе, коли ви починаєте свій бізнес. Ви повинні відчувати себе спокійно, плануючи на місяць, на півроку, на рік, і навіть на 10 років, для того, щоб грамотно керувати своїм бізнесом. Останнє, що вам варто робити - це створювати свою компанію без всякого плану, щоб побачити, наскільки успішна ваша ідея. 

Якщо після того, як ви оцінили себе за вище викладеними пунктами, ви все ще хочете піти з роботи, вам все ще потрібно трохи почекати. У вас немає необхідності робити різкі рухи, стаючи підприємцем за день. 

Ви можете захотіти подивитися, як будуть розвиватися події. У вас буде підстрахування у вигляді вашої роботи, і ви відчуєте, що таке керувати своєю компанією. 

Коли ви прийміть рішення про постійний перехід до свого бізнесу, ви будете більше впевнені в успіху, і ви будете знати, що це заняття вам підходить - фінансово та емоційно. 

Рішення кинути роботу куди більш складне, ніж придумування бізнес-ідеї. І як ви бачите, тут є про що подумати. Хороші бізнес-ідея і план дадуть вам шанс, але вам потрібно знати себе і працювати над тим, щоб зробити перехід від одного способу життя до іншого не надто складним. 

Переглядів: 1197 | Додав: andru_r | Рейтинг: 3.7/3 |


Хостинг від uCozCopyright Andriy R © 2009-2024
admin[at]vashmanager.org.ua
Украинский портАл